Şehit Öğretmen Sevda Aydoğan İlkokulu

WEB https://sevdaaydoganilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Dudullu Mahallesi, Cami Caddesi, No 34 Ümraniye / İSTANBUL
VİZYON : Bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve teknolojinin kullanımını sağlayan, çocukların kişilik yapılarını dikkate alarak mutlu olmalarını ön planda tutan, saygı unsurlarına değer veren, özgürce karar verebilecek kadar olgunlaşmış, teknolojik gelişmelere kolay uyum sağlayabilen ve Atatürk İlkeleri’ne bağlı vatansever öğrenciler yetiştiren örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli, araştırmacı bir gençlik yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 09:00- 14:40
Isınma : Doğalgaz Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Otobüs,minübüs ve Çekmeköy-Üsküdar metro ile gelindiğinde Dudullu durağında inilip Dudullu Merkez Caminin yanından aşağı doğru inildiğinde okul karşınıza çıkacaktır.
Yerleşim Yeri : Aşağı Dudullu Mah. Cami Cad. No:34 Dudullu/Ümraniye
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık:15 km. İlçe Merkezine uzaklı: 6 km.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 462 erkek, 450 kız olmak üzere toplam 912 öğrenci bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : 4.sınıflardan oluşan Futsal Takımımız ilçe genelindeki müsabakalara katılarak başarılar elde etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :